محاضرة علمية عن تطبيق اسلوب اداري صحي لاحتواء جائحة كورونا في العراق

التاريخ :01/07/2020 09:40:45
كلية طب حمورابي
كتـب بواسطـة  اراس حامد عبد الله عدد المشاهدات 95

بدعوة من المجموعة العلمية البريطانية العراقية في لندن ( كنك كولج) قدم الاستاذ الدكتور بيعي محاضرة بعنوان بناء القدرات الادارية وتعزيز العمل الفرقي الميداني لمقدمي الخدمات الصحية في زمن كورونا وسيلة علمية ناجحة واسلوب مبتكر يتماشى مع الادارة الحديثة للازمات والكوارث الصحية مبينا تجربته وخبرته في هذا الميدان والتي تعتمد النتائج ولا شيء غير النتائج وضمن الموارد المتاحة وبمشاركة المجتمع المحلي الفاعلة.
 Experienced professor Dr. Hassan Alwan sells teaching at the Faculty of Medicine Hammurabi A scientific lecture on the application of a health management method to contain the Corona pandemic in Iraq. At the invitation of the British Iraqi scientific group in London (Kenk Kulge), Professor Dr. Salei gave a lecture entitled Building administrative capacities and strengthening field teamwork for health service providers in the time of Corona A successful scientific method and innovative method in line with the modern management of health crises and disasters, showing his experience and experience in this field Those who adopt results and nothing but results, within available resources and with active community participation.

اعلام كلية طب حمورابي