جامعه بابل الاولى في انجاز اعمالها الادارية المكلفة بها خلال فترة الحظر

التاريخ :04/05/2020 19:05:07
كلية طب حمورابي
كتـب بواسطـة  اراس حامد عبد الله عدد المشاهدات 78

صرح مساعد رئيس جامعة بابل للشؤؤن الادارية الاستاذ الدكتور سلام الفتلاوي ان جامعة بابل احرزت المرتبة الاولى على الجامعات العراقية من حيث انجاز الاعمال الادارية المكلفة بها خلال فترة حظر التجوال وذلك وفق الجدول الذي اعدته وزارة التعليم العالي والبحث العلمي والذي يوضح سرعة انجاز الاعمال الادارية في الجامعات العراقية خلال فترة حظر التجوال. مبروك لجامعتنا هذا الانجاز الاداري المميز.

University of Babylon first in completing its administrative work during the ban period The Assistant President of the university of Babylon, Mr. Salam Al-Kinks, said that the university of Babylon has ranked the first place on Iraqi universities in terms of the completion of their administrative work during the period of the ban, according to the schedule prepared by the ministry of higher education and scientific research, which shows the speed of completion Administrative work at Iraqi universities during the period of roaming ban. Congratulations to our university this outstanding management achievement.

اعلام كلية طب حمورابي