تاريخ النشر: 19/10/2016

اخر تصفح: 2024/04/20

وجاءت خلفية اختيار الدكتور الخفاجي مقيما لهذه المجلة بناءا على المكانة العلمية الرفيعة التي يتمتع بها في مجال اختصاصه ونشره البحوث العلمية في المجلات العالمية الرصينة واشتراكه في المؤتمرات المحلية والدولية.

جدير بالذكر ان الدكتور جواد كاظم مانع الخفاجي لديه (14) بحث علمي منشور وسجل حافل بالمشاركات العلمية في المؤتمرات والندوات والحلقات الدراسية والعضوية في لجان المناقشات والاشراف على طلبة الماجستير والدكتوراه والدبلوم العالي.

ijg@scirp.orgTo
jwadkadhum@yahoo.com
Today at 1:45AM
Dear Dr.JwadKadhum,

On behalf of the International Journal of Geosciences (IJG) Editorial Board and Scientific Research Publishing (http://www.scirp.org/journal/ijg), we would like to invite you to review the following manuscript(s).

Paper ID:( 2801352)
Paper Title: GROUNDWATER VULNERABILITY AND RISK MAPING IN A COASTAL AQUIFER USING A GIS-BASED GOD MODEL. THE CASE OF COLLO PLAIN IN THE NORTH EAST OF ALGERIA.

Please login to the Review Systemclick here(Login Name: jwadkadhum@yahoo.com, Password:) for downloading the manuscript(s). We appreciate your critical comments on the manuscript(s)in two weeks.

If you accept this assignment, you are confirming that you have no competing interests that may affect your ability to provide an objective evaluation.

Your positive reply within two days is highly appreciated.

Please feel free to ask us if you have any question.

Best regards,

Anita LIU
Editorial Assistant of IJG
Scientific Research Publishing